Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

«Μοίρασε χρήμα» ο Αρτέμης Σώρρας εχθές βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας

Αποθέωση από.. τους θαμώνες κεντρικού καφέ στην Πλατεία της Παιανίας για τον Αρτέμη Σώρρα που συνεχίζει να πουλάει παραμύθι υποσχόμενος ότι θα πληρώσει το χρέος της χώρας καθώς και το σύνολο των δανείων που έχει σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και στην εφορία ο κάθε ψηφοφόρος.





Το μυστικό για να κινηθεί και να φτιάχνει γραφεία σε όλη τη χώρα είναι ότι ζητά από κάθε απελπισμένο πολίτη που έχει χρέη, 35 ευρώ, oύτως ώστε να προχωρήσει σε ομαδική αγωγή εναντίον των τραπεζών. Ήδη, με αυτόν τον τρόπο, έχει στήσει γραφεία σε αρκετές περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Στην Παιανία, ο Αρτέμης Σώρρας μίλησε για τα οικονομικά όπλα απελευθέρωσης της Ελλάδας:

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις». Σκοπέυουμε να ανοίξουμε γραφείο και στην Παιανία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Η χώρα στα χέρια των Ελλήνων» είπε ο κ. Σώρρας.

Επίσης, ο κ. Σώρρας, κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους Παιανιώτες, να καταθέσουν εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που υπάρχουν τα... 600 δις ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.