Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Επιμορφωτικά προγράμματα για παιδιά από το σωματείο «Ανέλιξη» στην Παιανία

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ανέλιξη», το οποίο δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Παιανία, μέσω ενός προγράμματος με την ονομασία «ΏριμαΖω», προσφέρει καινοτόμα επιμορφωτικά προγράμματα για παιδιά όλων των ηλικιών.

Τα προγράμματα, τα οποία στηρίζονται στις πιο σύγχρονες θεωρίες για την ανάπτυξη των παιδιών, έχουν ως στόχο την ανάδειξη της χαρισματικότητας καθενός και την προάσπιση του δικαιώματός του για καλλιέργεια «δεξιοτήτων ζωής», όπως η αυτοεκτίμηση-αυτοαντίληψη, ο αυτοέλεγχος-αυτορρύθμιση, η κινητοποίηση-επίλυση προβλημάτων, η κοινωνικοποίηση, η ενσυναίσθηση και η συναισθηματική διαχείριση.

Μέσα από τα προγράμματα του «ΏριμαΖω», δίνεται η ευκαιρία να προβληθεί η χαρισματικότητα ενός παιδιού σύμφωνα με την θεωρία της Πολλαπλής Ευφυΐας, όπως και να καλλιεργηθούν δεξιότητες ζωής μέσα από αυτόνομους ομίλους.

Καινοτομία του προγράμματος αποτελεί η δυνατότητα προσωποποιημένου πλάνου ανάπτυξης για κάθε παιδί, καθώς και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σωματείο, τα προγράμματα και τα σεμινάρια που προσφέρει, καθώς και για την φιλανθρωπική του δράση, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του http://anelixi.org.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.