Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

11 μαθητές του Επιμορφωτικού Συλλόγου Παιανίας θα εμφανιστούν απόψε στο Ηρώδειο

Δώδεκα χρόνια από την μεγαλειώδη συναυλία του 2004, οι 100 Κιθάρες, ο Ευάγγελος Μπουντούνης, η Μάρω Ραζή, η Βάσια Ζαχαροπούλου και 300 (περίπου) συντελεστές, τιμούν την μαγεία της κιθάρας και της μουσικής, με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, απόψε το βράδυ, 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά, για μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην Κιθάρα - και στους δεξιοτέχνες του είδους, αλλά και στη συλλογικότητα.

Ξεχωριστή βραδιά και για την μουσική οικογένεια της Παιανίας και τον Επιμορφωτικό Σύλλογο, αφού 11 μαθητές από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, συνοδευόμενοι από τον δάσκαλο τους Γιάννη Γεράνη, θα εμφανιστούν στην αποψινή συναυλία, σε αυτόν τον σπουδαίο χώρο.

Πρόκειται για τους:


Παναγιώτη Δάβαρη, Μάριο Κυριακού, Σωκράτη Παππά, Σταυρούλα Πρίφτη, Δωροθέα Στάβαρη, Εργίνα Μιστάκου, Σοφία Ανδρέου, Ελένη Μπαχαριάδη, Μάριο Σαμαρά, Γιώργο Χατζόπουλο και Κωνσταντίνα Γιωργάκη.

Η αποψινή συναυλία αποτελεί μια γιορτή για τα δεκάδες Ωδεία και όλους όσοι υπηρετούν με πάθος την τέχνη της κιθάρας, αποδεικνύοντας ότι Ελληνική Κιθαριστική Σχολή, στην χώρα μας, είναι από τις σημαντικότερες στον κόσμο..

Ψυχή όλης αυτής της προσπάθειας ο συνθέτης, κιθαριστής και δάσκαλος Βαγγέλης Μπουντούνης. Πολυβραβευμένος με εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Βαγγέλης Μπουντούνης το 1986 δημιούργησε τους «Κιθαριστές» πρωτότυπη ορχήστρα με κιθάρες, αποτελούμενη από τελειόφοιτους μαθητές του - και μια από τις πολύ λίγες που υπάρχουν στον Ευρωπαϊκό χώρο. Το 2004 η ορχήστρα αυτή συμπληρώθηκε με άλλους 120 κιθαριστές.

Αυτό είναι και το γιγαντιαίο σχήμα με το οποίο ο Βαγγέλης Μπουντούνης δίνει συναυλίες, υπογραμμίζοντας ότι η συλλογικότητα είναι δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.