Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις για τον Α.Ο. Γλυκών Νερών ο Γιαννούλης

Φινάλε θρίλερ στα Γλυκά Νερά, με την ομάδα του Δήμου μας να ισοφαρίζει στο 92' με γκολ του Γιαννούλη και να παίρνει τον βαθμό (1-1) απέναντι στο Κορωπί.

Ήταν ένα ματς κλειστό, χωρίς πολλές φάσεις που φαινόταν πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Τα Γλυκά Νερά, είχαν μια ελαφρά υπεροχή και προσπάθησαν να βρουν λύσεις από κάποιες στημένες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα. Το Κορωπί έπαιξε έξυπνα, έκλεισε τους χώρους και τελικά ήταν εκείνο που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 70'. Συγκεκριμένα ο Μαστρογιάννης πέρασε κάθετη πάσα στον Μουτζακά και ο πολύπειρος επιθετικός με άψογο πλασέ νίκησε τον Αρβανίτη για το 0-1.

Από εκεί και πέρα ο Α.Ο. Γλυκών Νερών του Βασίλη Καραουλη ρίσκαρε, πίεσε ψηλά και έψαξε την ισοφάριση. Το Κορωπί αντιστεκόταν, ωστόσο στο 90' έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τογιάλι, ο οποίος είδε δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση (άργησε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, για να γίνει αλλαγή)!

Η λύτρωση ήρθε στο 92', όταν μετά από γέμισμα ο Γιαννούλης κτάφερε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα για το 1-1.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Γουρνιάς, Κουλοχέρης

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Αρβανίτης, Συμβουλίδης, Πανάγου (72' Βατίστας), Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Μπέντας, Νάνος, Γάσπαρης (46' Αλεξίου), Δογάνης, Λαναράς.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Ρομπέρτο, Μπανάι, Κάλλης, Τογιάλι), Αλεξίου, Σεϊτάι, Βλάχος (85' Πετράι), Μουτζακάς, Μαστρογιάννης (94' Λυμπερόπουλος), Θεοφάνους (46' Αδαμίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.