Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Υπεγράφη η σύμβαση για την αγορά νέων απορριμματοφόρων από το Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών

Ολοταχώς προς την ανανέωση του στόλου του Δήμου βαδίζει πλέον η δημοτική αρχή του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, αφού την Παρασκευή υπεγράφη η πολυπόθητη σύμβαση για την αγορά 7 νέων υπερσύγχρονων απορριμματοφόρων, μαρκας Mercedes, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, τα οποία θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες αλλά και την ασφάλεια των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας. 

Εκτός από τα απορριμματοφόρα, η δημοτική αρχή προχωρά επίσης στην αγορά δύο ημιρυμουλκούμενων οχημάτων με σύστημα συμπίεσης τύπου πρέσσας, ενός ανελκυστήρα μεταφοράς των ημιρυμουλκούμενων, μιας υπερκατασκευής βυτίου με σύστημα πλύσης-πυρόσβεσης-κατάσβεσης, μιας υπερακατασκευής πλυντηρίου κάδων και δύο ανατρεπόμενων κιβωτάμαξων με γερανό και αρπάγη.

Τα νέα αυτά οχήματα, θα σταθμεύουν και θα φυλάσσονται σε μια έκταση 6.659,00 τ.μ. υπαίθριου επαγγελματικού χώρου στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου, στη θέση «Πούσι Χατζή», την οποία ο Δήμος Παιανίας – Γλυκών Νερών ενοικίασε για να δημιουργήσει όρχο οχημάτων, στον οποίο θα στηθούν υποδομές όπως: ράμπα, πλυντήριο κάδων, χώρος ανεφοδιασμού και αποθήκες.

Στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τα παραπάνω γεγονότα τονίζεται πως βασική προτεραιότητα αποτελεί η εύρυθμη καθημερινότητα και η υγιεινή των πολιτών και πως η πολιτική αυτή αποδεικνύεται με δράσεις ουσίας όπως αυτές, που στοχέυουν στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.