Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Λειτούργησαν τα αντανακλαστικά του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών στην χθεσινοβραδινή κακοκαιρία

Μπορεί να αιφνιδίασαν τους πάντες, τα χθεσινοβραδινά ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, ευτυχώς όμως για τους κατοίκους της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, δεν αιφνιδίασαν την δημοτική αρχή.



Η πρώτη εκδήλωση τους, βρήκε την παράταξη του Δημάρχου κ. Σπύρου Στάμου, να συνεδριάζει ως είθισται πρίν από κάθε Δημοτικό Συμβούλιο (προσυμβούλιο) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ίδιος ο Δήμαρχος, να συντονίσει άμεσα και έγκαιρα τον μηχανισμό αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων.

Αστραπιαία κινητοποιήθηκαν συνεργεία του Δήμου καθώς και η Πολιτική Προστασία, για να απομακρύνουν τα δένδρα που έπεσαν και να αποκαταστήσουν τις βλάβες που άφηνε πίσω της η θεομηνία, ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, ενώ ειδοποιήθηκε και η εταιρία «Nemesis», η οποία έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων, να σπεύσει με τα συνεργεία της και να επαναφέρει τα κιγκλιδώματα στα σημεία όπου εκκρεμούν οι εργασίες, για την ασφάλεια των διερχομένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Στάμου, δεν παρέμεινε στο Δημαρχείο, αλλά βγήκε και εκείνος έξω, την ώρα που επιχειρούσαν τα συνεργεία του Δήμου, για να εποπτεύσει την όλη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.