Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ο Α.Ο. Γλυκών Νερών «σκοράρει στην ανθρωπιά»

Φαίνεται πως η νέα διοίκηση της ομάδος των Γλυκών Νερών, δεν είναι αποφασισμένη να αλλάξει απλώς τα δεδομένα στην ομάδα, αλλά και στην περιοχή γενικότερα, αφού αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη συγκυρία την οποία διέρχεται η χώρα μας και κατ' επέκταση και η τοπική μας κοινωνία, έχει αναπτύξει μια αυξημένη δραστηριότητα στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς.

Έτσι, μετά τον πρόσφατο αγώνα παλαιμάχων μεταξύ του Α.Ο. Γλυκών Νερών και του Παμπαιανικού, στο πλαίσιο του οποίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την ανθρωπιστική οργάνωση «Γέφυρα», η ομάδα βετεράνων των «κυανόλευκων» θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, στις 4 το απόγευμα, στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, την ομάδα Επίλεκτων της UNICEF, στην οποία συμμετέχουν δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δικηγόροι, βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ηθοποιοί.

Πρίν την έναρξη του αγώνα, θα έχουν στηθεί στην είσοδο του γηπέδου οι γνωστοί «κουμπαράδες αγάπης» της UNICEF και ό,τι συγκεντρωθεί μέσα σε αυτούς, θα δοθεί για τους ιερούς σκοπούς της οργάνωσης, που είναι η στήριξη παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η διοίκηση της ομάδας, καλεί τον κόσμο: «να προσέλθει μαζικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να συνεισφέρει, ώστε να μεγαλώσει η βοήθεια των παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.