Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Στο βάθρο Γκικαπέππας-Καλλιανιώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων/Νεανίδων 2016

Εξαιρετική παρουσία η οποία συνοδεύτηκε με δυο μετάλλια, είχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων/Νεανίδων 2016, που διεξήχθη πρίν από λίγες ημέρες στην πόλη της Καρδίτσας, οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Νίκη» Παιανίας-Γλυκών Νερών, Βασίλης Γκικαπέππας και Ειρήνη Καλλιανιώτη.

Ο Βασίλης Γκικαπέππας, αγωνίστηκε στην κατηγορία των 78+ κιλών, κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η Ειρήνη Καλλιανιώτη αγωνίστηκε στην κατηγορία των -42 κιλών, κατακτώντας την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Και οι δυο αθλητές που είναι πολλά υποσχόμενοι, κέρδισαν τις εντυπώσεις στους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν 550 αθλητές-τριες και τους παρακολούθησαν παραπάνω από 2000 θεατές.

Ο προπονητής τους Κώστας Πέτσας, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά τις επιτυχίες των παιδιών. Δήλωσε πως το μέλλον τους ανήκει, τα ευχαρίστησε για το πάθος και τη μαχητικότητα που επέδειξαν στους αγώνες, γεγονός που όπως είπε τον έκανε διπλά υπερήφανο. Φυσικά δεν παρέλειψε να τα παροτρύνει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Οι δυο αθλητές με τον προπονητή τους Κώστα Πέτσα και συναθλητές τους λίγο μετά την απονομή των μεταλλίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.