Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Παιανιώτισσα η πρωταγωνίστρια του πρώτου Dance video clip στην Ελλάδα

Η συμπολίτισσα μας Μαργαρίτα Στάμου, είναι η πρωταγωνίστρια του πρώτου Dance Video Clip που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση του χορού και το οποίο είναι μια αυτοτελή ιστορία, έχει δικό του soundtrack και επαγγελματική παραγωγή.

Το βίντεοκλιπ είναι μια ιστορία αγάπης, όπου η κοπέλα προσπαθεί να προχωρήσει και να αφήσει πίσω της, προηγούμενες κακές εμπειρίες με τον πρώην φίλο της. 



Όπως το τραγούδι περιγράφει, ήταν μια δύσκολη σχέση όπου ένιωθε λυπημένη, παγιδευμένη και ήθελε να σταθεί στα πόδια της και να ξεφύγει. 

Γιαυτό και στο βίντεο κλιπ η προηγούμενη σχέση παρουσιάζεται ως μια απαγωγή, έτσι ώστε να αντιληφθεί το κοινό πόσο απεγνωσμένα ήθελε να ξεφύγει από αυτή τη σχέση. Στο τέλος, παίρνει την απόφαση να προχωρήσει, να εμπιστευτεί και να αισθανθεί πάλι την αγάπη.

Η Μαργαρίτα, πέρα από την επαγγελματική της ενασχόληση με τον χορό, η οποία περιλαμβάνει σημαντικούς σταθμούς, όπως παρουσία σε διάφορες παραστάσεις, (Όπερα της Βάρνας Βουλγαρίας, θέατρο Αθηνών, θέατρο του Αμερικάνικου κολεγίου DEREE, θέατρο του ACS ATHENS στο Χαλάνδρι κ.α.) έχει και έντονη κοινωνική δραστηριότητα αφού είναι εθελόντρια στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και διδάσκει χορό στα παιδιά που βρίσκονται στο σπίτι του Αμαρουσίου. Έχει ανεβάσει με την ομάδα της, 3 χοροθεατρικές παραστάσεις (σε ένα διάστημα 4 χρόνων), των οποίων τα έσοδα δόθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Και οι 3 παραστάσεις ήταν sold out, πάνω απο 390 θεατές!

Επίσης διδάσκει μπαλέτο, σε διάφορες σχολές μπαλέτου στην Ανατολική Αττική και σε πολλούς παιδικούς σταθμούς.

Δείτε το βίντεοκλιπ «Βreak me» με πρωταγωνίστρια την Μαργαρίτα Στάμου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.