Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

«Κραυγή αγωνίας» από την ΕΕΕΒΠ

Ανακοίνωση σε..δραματικό τόνο, εξέδωσε η Ένωση Επαγγελματιών-Εμπόρων-Βιοτεχνών Παιανίας & Γλυκών Νερών με αφορμή τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του σωματείου.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως εάν δεν υπάρξει στήριξη από τους ίδιους τους επαγγελματιές της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, καθώς και κίνητρο και ρόλος ύπαρξης και δράσης στα τοπικά τεκταινόμενα σε συνεργασία πάντα με τη δημοτική αρχή, το σωματείο οδηγείται σε εξαφάνιση!

Επίσης καλούνται τα νέα πρόσωπα που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ, να το πράξουν άμεσα.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΕΕΒΠ, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 23 Μαϊου 2016 από τις 12 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι στην αίθουσα που διατηρεί το σωματείο στην οδό Στρατ. Δάβαρη, παραπλεύρως του Ι.Ν. της Χριστού Γεννήσεως στην Παιανία.

Θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση στον ίδιο χώρο τη Δευτέρα 16 Μαίου στις 7 το απόγευμα, όπου πέρα από την προκήρυξη των εκλογών θα συζητηθούν προτάσεις για δράσεις που επιθυμεί η πλειοψηφία να γίνουν με εκμετάλλευση των ταμειακών διαθεσίμων της Ένωσης προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς και η κοινή στάση σε μελλοντικές απεργίες-διεκδικήσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.