Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο Παμπαιανικός έκανε αυτό που έπρεπε ωστόσο..

Με νίκη έκλεισε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Παμπαιανίκος, ο οποίος πάντως τερμάτισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Ηλία Τριανταφύλλου, σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, επικράτησε 5-3 των Νικητών Ανθούσας, ωστόσο η νίκη του Αχιλλέα στην Άνοιξη αφήνει εκτός τετράδας τους Παιανιώτες.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 34ης (και τελευταίας) αγωνιστικής, προσέφερε γκολ και θέαμα στους φιλάθλους, ενώ η διακύμανση του σκορ ήταν εντυπωσιακή.

Ο Παμπαιανικός άνοιξε το σκορ στο 25' με κεφαλιά του Τσιτιμάκη από εκτέλεση κόρνερ του Σέλβια και ασίστ του Πίττα. Οι Νικητές απάντησαν στο 30' με τον Παππά, ενώ στο 42' ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή και το 1-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Η φάση – κλειδί που άλλαξε όλη την ιστορία του αγώνα σημειώθηκε στο 50' όταν ο Σέλβια κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Στρατήγη (δεύτερη κίτρινη κάρτα). Ο Σέλβια από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 2-2.

Οι Νικητές παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μπόρεσαν να προηγηθούν εκ νέου στο 65' με τον Καρναβία, αλλά το τελευταίο 25λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που κυριάρχησαν... Ο Παμπαιανικός κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά στο 75' με πλασέ εντός περιοχής του Λαλαούνη, ενώ τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 4-3 με μακρινό σουτ! Όλα τελείωσαν στο 85', όταν ο Γκόμπλιας με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Για τον Παμπαιανικό διακριθέντες οι Λαλαούνης, Σέλβια και Γιαμάς.

Παρά τα πέντε γκολ που δέχτηκε (δεν φέρει ευθύνη), ο γκολκίπερ Καραλής ήταν πολύ καλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.