Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Αποχωρεί από τον Α.Ο. Γλυκών Νερών ο Λάβδας

Μετά από 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ΑΟ Γλυκών Νερών, ο Νίκος Λάβδας αποχωρεί από τον σύλλογο.

Ο 27χρονος πλάγιος μπακ-χαφ, που είχε γεμάτες σεζόν και σταθερή απόδοση, με προσωπική του δήλωση γνωστοποιησε πως αφήνει την ομάδα της πόλης μας, και αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Λάβδας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες του για όλα όσα πέρασε την τελευταία πενταετία στον σύλλογο των Γλυκών Νερών, αναφέροντας: Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Αναλυτικά η δήλωση του:


''Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου....Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον Α.Ο. Γλυκών Νερών ήρθε η στιγμή να αποχωριστώ αυτήν την ομάδα με την οποία γεύτηκα ωραίες στιγμές και απέκτησα τεράστιες εμπειρίες. Διατελώντας ένας εκ των αρχηγών τα τελευταία 3 χρόνια, δίπλα σε άλλους εμπειρότερους παίκτες-αρχηγούς, μόνο θετικά μπορούσα να αποκομήσω όλο εκείνο το διάστημα.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις, τους γενικούς αρχηγούς, τους προπονητές, τους γυμναστές και φυσικά τους συμπαίκτες μου για την άρρηκτη συνεργασία που είχαμε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς....''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.