Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Διακρίσεις για την ομάδα Badminton του Α.Ο. Γλυκών Νερών

Με μετάλλια και διακρίσεις στις... αποσκευές τους, επέστρεψαν από την Ν. Ιωνία και το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάντμιντον, κατά τη διάρκεια του οποίου, περισσότερα από 300 παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα, να πιάσουν τις ρακέτες και φυσικά να διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις στα αγόρια και τα κορίτσια, οι νεαροί αθλητές του τμήματος αντιπτέρισης του Α.Ο. Γλ. Νερών.


Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική, μιας και τα παιδιά εκτός από τον αγώνα που έδωσαν εντός γηπέδου, συμπαραστάθηκαν στους… συμμαθητές τους και με τις φωνές τους δημιούργησαν μία ανεπανάληπτη αίσθηση. Συνολικά συμμετείχαν 14 Δημοτικά Σχολεία της Αττικής.

Η ομάδα του τμήματος Αντιπτέρισης του Α.Ο. Γλυκών Νερών συμμετείχε με οκτώ (8) αθλητές/τριες και συγκεκριμένα με τους/τις :

Αντωνιάδου Μάρα, Πουρνιά Αντωνία, Χατζίκο Στυλιανό, Καράμπελα Χαράλαμπο, Χόρο Παναγιώτη, Χατζόπουλο Γιώργο, Γουνά Νεκτάριο, Μπόκαρη Γιώργο .

Οι επιτυχίες που καταγράφησαν είναι οι εξής:


Απλό Κοριτσιών:



Aντωνιάδου Μάρα Χρυσό Μετάλλιο

Πουρνιά Αντωνία Αργυρό Μετάλλιο


Απλό Αγοριών:


Kαράμπελας Χαράλαμπος Αργυρό Μετάλλιο

Μπόκαρης Γιώργος Χάλκινο Μετάλλιο

Χατζίκος Στυλιανός 5η θέση

Χόρος Παναγιώτης 6η θέση


Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παιδιά του τμήματος έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενδεικτικό της πολύ καλής, σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.