Κυριακή 29 Μαΐου 2016

8ος στην Ευρώπη ο Περιστέρης-Σημαντικές επιδόσεις για τον Γ.Α.Σ. Παιανίας

Ένα ρεκόρ, 5η θέση στην Ελλάδα και 8η θέση στην Ευρώπη, είναι τα επιτεύγματα του νεαρού αθλητή του Γ.Α.Σ. Παιανίας, Αλέξανδρου Περιστέρη, στο άλμα εις μήκος, στο μήτινγκ στίβου «Τα Παπαφλέσσεια» που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας στην πόλη της Καλαμάτας, υπό τη διοργάνωση του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου και τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΣΕΓΑΣ.

Στο σπουδαίο αυτό μήτινγκ, στο οποίο συμμετείχε μια πλειάδα κορυφαίων Ελλήνων πρωταθλητών, αλλά και ορισμένοι πολύ γνωστοί Κύπριοι, ο συμπολίτης μας αθλητής, με επίδοση 7,67μ στο 2ο μόλις αγώνα της σεζόν και μετά από μια σειρά ατυχών τραυματισμών, έδειξε πως έχει αρχίσει πλέον να καταξιώνεται και στην «μεγάλη» κατηγορία, αυτή των ανδρών.

 

Επιδόσεις για τον Γ.Α.Σ. Παιανίας και στα «Θώδεια»


Πολύ καλή η παρουσία είχε ο σύλλογος της πόλης μας και στο event «Θωδεια» που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι.

Με κύριες συμμέτοχες στις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων, καθώς οι μεγαλύτεροι ήδη έχουν πιάσει τα όρια για τα πανελλήνια πρωταθλήματα, οι επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου κρίνονται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Την παράσταση έκλεψε ο Άγγελος Αντωνούδης στην σφαιροβολία, μιας και όχι μόνον κέρδισε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αλλά βελτίωσε και κατά πολύ το ρεκόρ του.


Στο ίδιο αγώνισμα όμως σημείωσε όριο-ρεκόρ και ο Δημήτρης Βοσταντάς, κατακτώντας ταυτόχρονα και την 3η θέση.

Την 3η θέση και εισιτήριο για το πρωτάθλημα κατέκτησε και ο Χρήστος Αντωνούδης στο ακοντισμό.

Στο ίδιο αγώνισμα η Σταυρούλα Βουρλούμη ήρθε 4η και τα κορίτσια του συλλόγου που ετοιμάζονται για σύνθετα, Αδάμη Ελπίδα και Καμαργιάννη Άννα, σημείωσαν ρεκόρ, όπως και στο μήκος.

 

 

σ.σ. Ο Άγγελος Αντωνούδης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο κάνοντας μάλιστα νέο ρεκόρ και στο καθιερωμένο εδώ και χρόνια φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης, από το οποίο έχουν περάσει όλα τα αστέρια των αγωνισμάτων ενώ έχουν αναδειχτεί και πολλά ταλέντα και το οποίο ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.