Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

«Ζωντανός» στο κυνήγι της 4ης θέσης ο Παμπαιανικός

Μπορεί να μην κρατά την τύχη στα δικά του χέρια ωστόσο ο Παμπαιανικός θα το παλέψει μέχρι τέλους... Η ομάδα της Παιανίας στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής κατάφερε να περάσει νικηφόρα (1-2) από την Βουλιαγμένη κι έτσι, διατηρεί ελπίδες για την τέταρτη θέση η οποία δίνει άνοδο υπό προϋποθέσεις.



Για την ώρα, ο Αχιλλέας με 58 πόντους είναι 4ος, ενώ ο Παμπαιανικός ακολουθεί με 57 κι ενώ απομένει μια... στροφή (34η) για το φινάλε (τα ματς: Άνοιξη – Αχιλλέας Κ. Αχαρνών, Παμπαιανικός – Νικητές θα κρίνουν τα πάντα).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παμπαιανικός του Ηλία Τριανταφύλλου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Άνοιξε το σκορ στο 25' με πλασέ του Τσιγάρα από πάσα του Παρθένη, ενώ στο 40' είχε και δοκάρι με τον Χατζή! Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και πατούσαν καλύτερα. Τα πράγματα για τον ΑΟΒ έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 48', όταν αποβλήθηκε ο Χατζηνικολάου για έντονη διαμαρτυρία.

Στην επανάληψη ο Παμπαιανικός έχοντας και την αριθμητική υπεροχή έψαξε ένα δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 55', όταν ο Παρθένης (δεύτερη ασίστ) πάσαρε στον Σέλβια και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Παπαχριστόπουλο. Η Βουλιαγμένη του Μανώλη Καπίρη στο τελευταίο 20λεπτο προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε μειώνοντας στο 75' με τον Πουλάι κι αφού πρώτα είχε προηγηθεί όμορφη ομαδική προσπάθεια. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 75', αφού έμεινε και ο Παμπαιανικός με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπασωτηρίου. Οι γηπεδούχοι έχοντας το μομέντουμ προσπάθησαν για την ισοφάριση και την άγγιξαν στο 92', όταν σε σουτ του Παφίτη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ!

Για την Βουλιαγμένη διακριθέντες οι Πουλάι, Καρδαμίτσης και Λανάι.

Κορυφαίοι του Παμπαιανικού οι Παρθένης, Τσιγάρας και Σέλβια.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Γουργιώτης, Σπίθας

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Λανάι, Μανταλώζης (80' λ.τρ. Μπάκος), Καρδαμίτσης, Χατζηνικολάου, Πρέλα, Πουράνης (70' Ράλιος), Πουλάι, Νικολαΐδης (55' Παφίτης).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Ομουρίδης, Κοτροζίνης, Λαλαούνης, Πίττας, Παπασωτηρίου, Χατζής, Σέλβια (85' Γιαμάς), Γκόμλιας, Λαγός (70' Σωτήρη), Τσίγαρας (78' Αντωνόπουλος), Παρθένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.