Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες των Μεσογείων

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες των Μεσογείων μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο με την αστυνομία να προσπαθεί να μπλοκάρει την προσπάθεια τους να κάνουν την εμφάνισή τους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Η προσπάθεια της αστυνομίας να μπλοκάρει τους αγρότες ώστε να μην μπουν στον δρόμο που οδηγεί στις αφίξεις του αεροδρομίου προκάλεσε μικροεντάσεις αλλά και ταλαιπωρία για πολίτες οι οποίοι κατευθύνοντας στο «Ελ. Βενιζέλος».

Από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ της Κυριακής ο κόμβος της Λεωφόρου Μαρκοπούλου παρέμεινε κλειστός και στη διάρκεια του διοργανώθηκε συναυλία με μεσογείτικο συγκρότημα

Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πιο απλά για όλους εάν επιτρεπόταν στη μηχανοκίνητη πορεία των αγροτών των Μεσογείων να περάσουν από το αεροδρόμιο κάτι που δεν θα οδηγούσε σε κανένα απολύτως παρατράγουδο.

Πάντως με δεδομένο ότι οι αγρότες σε όλη τη χώρα σκληραίνουν τη θέση τους και ξεκινούν πολύωρους αποκλεισμούς των εθνικών και άλλων οδικών αρτηριών, διόλου απίθανο να δούμε το ίδιο να συμβαίνει και στην Αττική αφού υπάρχει πάντοτε ανοικτή γραμμή ανάμεσα στο Μεσογείτικο και στα υπόλοιπα μπλόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.