Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

«Έφυγε» ο Παναγιώτης Ράπτου

Τρίτο πλήγμα, μέσα σε λίγοτερο από τρείς μήνες, για την αθλητική οικογένεια της Παιανίας και συγκεκριμένα για την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου «Κτησιφών», αφού μετά τον Χρήστο Παπαθανασίου και τον Γιώργο Παπαευθυμίου, «έφυγε» από τη ζωή και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Ράπτου ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, σε ηλικία 45 ετών.

O εκλιπών είχε διατελέσει προπονητής των ακαδημιών του τμήματος μπάσκετ του Κτησιφώντα για 20 συναπτά έτη, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2014, είχε διαδεχθεί στην Προεδρία του συλλόγου, τον Παναγιώτη Σιδέρη. Yπήρξε επίσης σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Δημάρχου Παιανίας κ. Σπύρου Στάμου, σε θέματα αθλητισμού.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και ώρα 15.30 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Παιανίας.

Σε ένδειξη πένθους, αύριο, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα λειτουργήσει κάνενα από τα τμήματα του Κτησιφώντα, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός, εξέδωσε επίσης και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας:

«Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας, εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για την απώλεια του επί 20ετίας προπονητή των ακαδημιών του τμήματος μπάσκετ και από το Σεπτέμβριο του 2014, Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Παιανίας «Κτησιφών».

Ο Παναγιώτης ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, εργατικός, με σπάνιο ήθος, που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των ακαδημιών του Κτησιφώντα και στη σημερινή συνοχή της αθλητικής οικογένειας του συλλόγου της πόλης μας.

Η μεγάλη δραστηριότητα του στις ακαδημίες δεν περιορίστηκε μόνο στα αμιγώς προπονητικά του καθήκοντα, καθώς πάντοτε προσπαθούσε να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς τους, επιτελώντας έτσι ένα σπουδαίο έργο στη διαπαιδαγώγηση τους.

Oι ανθρώπινες αξίες του, οι ιδέες του και η αθλητική του παιδεία, αποτελούν από σήμερα φάρο φωτεινό για κάθε μελλοντική μας ενέργεια στον τομέα του αθλητισμού της περιοχής μας.

Εκφράζουμε επίσης, τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του εκλιπόντος».

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.