Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

«Βάρδια Παιανίας» απόψε στο μπλόκο του αεροδρομίου

Οι Μεσογείτες αγρότες, με απόφαση του συντονιστικού τους οργάνου, απέκλεισαν στις 17.00 το απόγευμα τον κόμβο του αεροδρομίου, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός μέχρι αύριο, Πέμπτη στις 20.00 μ.μ.

Η δύναμη που έχει επωμιστεί το δύσκολο έργο της βραδυνής επιφυλακής για απόψε, είναι αυτή των συνεταιρισμών της Παιανίας. 

Γιαυτό και νωρίτερα, το μπλόκο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. Σπύρος Στάμου, ο οποίος και παρέμεινε στο σημείο για αρκετή ώρα, συνομιλώντας με τους αγρότες και εκφράζοντας τους την αναγνώριση και το σεβασμό του στο αγωνιστικό τους πνεύμα, αλλά και στην επιμονή και μαχητικότητα τους, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση του στον πολυήμερο αγώνα τους για τα δίκαια αιτήματα τους, η οποία εξάλλου εκφάστηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα εμπράκτως με την παρουσία του ιδίου του Δημάρχου ουκ ολίγες φορές στο μεσογείτικο μπλόκο, με το ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας στους αγρότες της περιοχής, καθώς και με την συμμετοχή οχημάτων του Δήμου στην μηχανοκίνητη πορεία των αγροτών σε πόλεις των Μεσογείων, πρίν από μερικές ημέρες.

Σημειώνουμε πως η Τετάρτη, ήταν η 22η ημέρα παραμονής των Μεσογειτών αγροτών στο μπλόκο της Λεωφόρου Μαρκοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.