Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες των Μεσογείων: «Δεν συμμετείχαμε στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό»

Αγανάκτηση προκάλεσαν στις τάξεις των αγροτών των Μεσογείων, οι οποίοι παραμένουν «στις επάλξεις» για 27η ημέρα, στο μπλόκο της Λεωφ. Μαρκοπούλου, δημοσιεύματα ειδησεογραφικών μέσων τα οποία κάλυπταν την συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και συμπεριελάμβαναν μέσα στους εκπροσώπους των 52 μπλόκων από όλη την Ελλάδα που πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτούς του μπλόκου του αεροδρομίου.

Για το λόγο αυτό, η Συντονιστική Επιτροπή του μεσογείτικου μπλόκου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψέυδει την παρουσία εκπροσώπων της στο Μέγαρο Μαξίμου την Κυριακή, αναφέροντας μάλιστα πως δεν κλήθηκαν να παραστούν. Μιλούν για «κατασκευασμένο και φαύλο επικοινωνιακό παιγνίδι σκοτεινών μυαλών που το έκαναν για να σπείρουν διχασμό και να προκαλέσουν διάσπαση», κατηγορούν την κυβέρνηση για «σπασμωδικές κινήσεις» και συντάσσονται πλήρως με την διακήρυξη του μπλόκου της Νίκαιας, ζητώντας ξεχωριστή από τα άλλα μπλόκα, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ως ΜΠΛΟΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ διαψεύδουμε κατηγορηματικά την κυβέρνηση, ότι συμμετείχαμε στη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τα αγροτικά μπλόκα που συμμετείχαν στη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Στο νούμερο 25 των φερόμενων ως συμμετεχόντων, με έκπληξη είδαμε ότι αναφέρεται και το μπλόκο μας. Αυτό είναι ψευδές, αναληθές και ουδέποτε, ούτε κληθήκαμε αλλά και ούτε παραστήκαμε στη συνάντηση αυτή. Το κατασκευασμένο και φαύλο επικοινωνιακό παιγνίδι των σκοτεινών μυαλών που το έκαναν για να σπείρουν διχασμό και να προκαλέσουν διάσπαση, δεν περνάει. Τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις, υποδηλώνουν τον πανικό της κυβέρνησης για τα αδιέξοδα που δημιούργησε με τα ψέματά της και παράλληλα αναδεικνύουν την έλλειψη δημοκρατίας στίς πράξεις της. Ως μπλόκο, είμαστε συντεταγμένοι με την διακήρυξη της Νίκαιας και έχουμε ζητήσει ξεχωριστή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κάτι που ως τώρα δεν έχει απαντηθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.