Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Με «σπασμένα φρένα» ο Παμπαιανικός!

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Παμπαιανικός κάτι που επιβεβαιώθηκε και την Κυριακή. Η ομάδα του Τριανταφύλλου σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, επικράτησε 3-2 της Σταμάτας, πανηγυρίζοντας πέμπτη συνεχόμενη νίκη! Μάλιστα αυτό το σερί που τρέχει η ομαδα της Παιανίας την έχει φέρει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς αναμένεται να αναριχηθεί ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά την Σταμάτα τώρα, αναμφίβολα έκανε ένα καλό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και θα μπορούσε να κλέψει τον βαθμό. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Μανδραφλή έχουν πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Το πρώτο 45λεπτο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την Σταμάτα να παίζει έξυπνα με αμυντικούς προσανατολισμούς και να μπλοκάρει τα ατού των γηπεδούχων. Στην επανάληψη Παμπαιανικός με κινητήριο μοχλό και εκτελεστή τον Σέλβια βρήκε διαδρόμους και απείλησε εξ αρχής. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 52' όταν ο Σέλβια με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 65' ο Χατζής με κεφαλιά, από σέντρα του Σέλβια, πέτυχε το 2-0. Μετά απ' αυτή την εξέλιξη η Σταμάτα αντέδρασε, ρίσκαρε παραπάνω και εν τέλει μείωσε στο 70' με σουτ του Καλογήρου.

Λίγο αργότερα ωστόσο και συγκεκριμένα στο 77' μίλησε το ταλέντο του Σέλβια, ο οποίος με ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο καταθέτοντας ψυχή. Μείωσαν στο 84' με πλασέ του Κοσμά Πέππα, ενώ η αμφισβητούμενη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 90' όταν ο Σάββας φαίνεται (σύμφωνα μα την Σταμάτα) να ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κοτροζίνη. Ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος είδε θέατρο και έδειξε κίτρινη στον άσο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από την σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης τυ Παπασωτηρίου, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος (είχε προηγηθεί μονομαχία στον αέρα και τραυματισμός στο κεφάλι του). Ο ταλαντούχος άσος του Παμπαιανικού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι καθαρές και θα μείνει εκτός προληπτικά για 20 ημέρες.

Ανακοίνωση με ευχές για ταχεία ανάρρωση του παίκτη του εξέδωσε ο Παμπαιανικός.

Κορυφαίος του αγώνα ο Σέλβια, διακριθέντες για τον Παμπαιανικό οι Λαγός, Παπασωτηρίου και Γκόμπλιας.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Λαλαούνης, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Χατζής, Σέλβια, Γκόμπλιας, Λαγός (68' Γιαμάς), Τσιγάρας (59' Δημητρούλας), Τσιτινάκης (80' Αντωνόπουλος).

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος (58' Τσαβδαρίδης), Μητρόπουλος (15' λ.τρ. Μανασίδης), Κοσμάς Πέππας, Μπόρας, Νίκος Πέππας, Αγουρίδας, Καβάσης (46' Γεωργαμλής), Καλογήρου, Σάββας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.