Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

«Πετάει» ο Παμπαιανικός!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Παμπαιανικός κάτι που επιβεβαιώθηκε και την Κυριακή (31/1). Η ομάδα της Παιανίας επιβλήθηκε 2-0 του Αυλώνα πανηγυρίζοντας τρίτη σερί επιτυχία και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση.
 
Ο Αυλώνας, παρότι παρατάχθηκε με πολλά αγωνιστικά προβλήματα ήταν άκρως μαχητικός και με σφιχτή αμυντική λειτουργία κρατούσε το μηδέν. 
 
Ο Παμπαιανικός που πίεζε στο μισό γήπεδο αλλά δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή, λυτρώθηκε στο 65'.
 
Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Λαγός που ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα μαζί με τον Σελβίγια και τον Παπασωτηρίου (φωτο), με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Μιγγίρη και έγραψε το 1-0. Όλα τελείωσαν δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Κτίστης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τον Παμπαιανικό να πανηγυρίζει μια δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη.
 
Διαιτητές: Μαργαριτης Δ., Κουλοχέρης Ι., Οικονόμου Σ.
(Παρατηρητής: Λαϊνάς Αριστίδης)
 
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Αντωνόπουλος, Πίτας, Παπασωτηρίου, Χατζής, Σελβίγια (65' Τσιγάρας), Λαλαούνης, Γιαμάς (43' λ.τρ. Λαγός), Γκόμπλιας (73' Κτίστης), Τσιτιμάκης.

ΑΟ ΑΥΛΩΝ: Μιγγίρης, Καρύπης, Πάντος, Σαμαράς, Παλιοσπύρος, Παπαδόπουλος, Πατσαβούρας, Σκεντούλι, Χρήστου, Λέκας, Τσέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.