Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Για ακόμη μία φορά στο βάθρο ο Γ.Α.Σ. Παιανίας

Την σταθερή παρουσία των αθλητών του σε υψηλό επίπεδο, σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχει, απέδειξε γιά άλλη μία φορά, ο Γυμναστικός-Αθλητικός Σύλλογος Παιανίας.

Τρείς από τους αθλητές του συλλόγου, ανέβηκαν στο βάθρο, θριαμβεύοντας στους 6ους αγώνες αλμάτων της Καλλιθέας, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Μαΐου, υπό την διοργάνωση του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής, με τη συμμετοχή αθλητριών και αθλητών των κατηγοριών ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων οι οποίοι συμπεριλαμβάνονταν στους καλύτερους-ες 16 με βάση τους στατιστικούς πίνακες του 2016 αλλά και αυτούς του 2017 στους οποίους περιλαμβλάνονται οι μέχρι τώρα αγώνες.

Πρώτη θέση στην κατηγορία του κατέκτησε ο Αλέξης Περιστέρης στο άλμα εις μήκος, δεύτερη θέση ο Αλέξης Δογάνης στο άλμα εις ύψος παίδων και τρίτη θέση για τον Άγγελο Λουκά στο άλμα εις ύψος παμπαίδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία δύο αθλητών-θρύλων, του μεγαλύτερου επικοντιστή όλων των εποχών, Σεργκέι Μπούμπκα αλλά και του καλύτερου λευκού άλτη του μήκους και κατόχου του ρεκόρ Ευρώπης επί 30 χρόνια, Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Αλέξης Περιστέρης

Αλέξης Δογάνης

Άγγελος Λουκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.