Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Δίδαξε ήθος ο Κλωνάρης στην Άρτα

Yπάρχουν ήττες πιο θριαμβευτικές από νίκες και τον κανόνα αυτόν απέδειξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που διεξήχθη στην Άρτα, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ο Παιανιώτης αθλητής του Άτρωτου Χολαργού, Στάθης Κλωνάρης.

Ο 33χρονος αθλητής, συνέχισε το εντυπωσιακό σερί των εμφανίσεων του και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, πήρε την νίκη στον 2ο γύρο με εγκατάλειψη του αντιπάλου.

Στην συνέχεια και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με αθλητή 30(!) κιλά βαρύτερο του, ο Στάθης Κλωνάρης απέδειξε με τη στάση του πως οι νίκες δεν κατακτώνται μόνο πάνω στο ρίνγκ αλλά και έξω από αυτό. Έδωσε συγχαρητήρια και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αντίπαλο του, όχι μόνον άμεσως μετά την ήττα του, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας παράλληλα ηθικά και έμπρακτα όλους τους αθλητές που έφτασαν μέχρι τα μετάλλια.

Μάλιστα δήλωσε πως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η εξέλιξη του, προσέθεσε σημαντική εμπειρία στο αγωνιστικό του κομμάτι και επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας αποκομίσει μόνο θετικά στοιχεία τα οποία θα αποτελέσουν «κλειδιά» στην μετέπειτα εξέλιξη του ως πυγμάχος.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δάσκαλο του Πάνο Παπαδόπουλο για όσα μαθαίνει δίπλα και δήλωσε πως αποτελεί τιμή για εκείνον να αγωνίζεται στον Άτρωτο Χολαργού, δίπλα σε τόσο καλούς συναθλητές και ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.