Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Έκτακτο: Πυροβολισμοί έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών - Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στα Γλυκά Νερά, ύστερα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν πρίν από λίγο, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Σαλώνων στο Φούρεσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητό του, δέχθηκε δολοφονική επίθεση και τα πυρά τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν πιστόλια, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. 

Το τραγικό είναι, όπως λένε μάρτυρες, πως ο άνδρας μόλις είχε αφήσει τον γιο του, ένα παιδί που πηγαίνει στην τετάρτη δημοτικού. Οι γονείς που ήταν παρόντες λένε μάλιστα ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε λίγα μέτρα από το σημείο που βρισκόταν ο γιος του και πως το παιδί είδε τα πάντα.

Όλα δείχνουν ότι οι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στον άνδρα καθώς γάζωσαν με σφαίρες το αυτοκίνητό του. Μία από αυτές μάλιστα εξωστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία μητέρα που πήγαινε επίσης το παιδί της στο σχολείο. 

Μετά τη δολοφονία οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητο τους 600 μέτρα παρακάτω από το σχολείο στην οδό Αγαμέμνωνος. Οι πρώτες εκτιμήσεις αποδίδουν το χτύπημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Από την μέχρι στιγμής εικόνα, προκύπτει πως κανένα από τα παιδιά, ευτυχώς, δεν έχει τραυματιστεί. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι οι πυροβολισμοί και η δολοφονία του άνδρα έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια αρκετών παιδιών, αφού εκείνη την ώρα δεν είχε ακόμα χτυπήσει το κουδούνι για την πρωϊνή προσευχή και όπως είναι φυσικό στο σχολείο προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση. Δάσκαλοι και γονείς προσπαθούν να ηρεμήσουν τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.