Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ξεκινούν οι παραστάσεις των θεατρικών τμημάτων της «Ανοιχτής Ομπρέλας»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο πολιτιστικός σύλλογος Παιανίας «Ανοιχτή Ομπρέλα», παρουσιάζει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα θεατρικά και όχι μόνο τμήματα του, όλων των ηλικιών, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης 3 στην Παιανία.

Την αυλαία ανοίγει σήμερα, 27 Μαΐου, στις 20.30 μ.μ., η εφηβική θεατρική ομάδα, παρουσίαζοντας το έργο του Στάνισλαβ Στρατίεβ, «Το σακάκι που βελάζει».

Πρόκειται για ένα έργο, με καυστικό χιούμορ, που σατυρίζει την γραφειοκρατία και την κοινωνική υποκρισία.

Την σκυτάλη παίρνει το παιδικό εργαστήρι, αύριο, Κυριακή 28 Μαΐου, στις 18.30 μ.μ., όπου οι μικροί καλλιτέχνες, θα παίξουν αποσπάσματα από τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συναυλία από το εργαστήρι παιδικού τραγουδιού.

Τελευταίοι, αλλά καθόλου καταϊδρωμένοι, οι ενήλικες της «Ομπρέλας», την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 21.15 μ.μ., τους οποίους θα απολαύσουμε στο αριστούργημα του Μπέρτολτ Μπρέχτ, «Η Όπερα της Πεντάρας».

Η σκηνοθεσία και η διδασκαλία για το εφηβικό τμήμα και το τμήμα ενηλίκων, είναι του Ορφέα Ζαφειρόπουλου και της Άννας Βυθούλκα, ενώ για το παιδικό τμήμα της Δέσποινας Πολυκανδρίτου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.