Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Με ψηλά το κεφάλι ο Κλωνάρης στο «Golden Cup» του Μοσχάτου

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να διαθέτει ένας αθλητής, είναι η διαχείριση της ήττας. Το μεγάλο αυτό ψυχολογικό στοίχημα φαίνεται πως ο πυγμάχος από την Παιανία Στάθης Κλωνάρης, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Ατρώτου Χολαργού, το έχει κερδίσει.

Ο 34χρονος αθλητής, αγωνίστηκε στη διοργάνωση «Golden Cup», το οποίο διεξήχθη στο Μοσχάτο, υπό την διοργάνωση του συλλόγου «Χρυσή Γωνία» και εστέφθη από μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου και παρά το γεγονός πως αδικήθηκε κατάφορα για λόγους που προφανώς υπερβαίνουν τα σχοινιά των ring και έχασε τον αγώνα για ελάχιστη διαφορά στα σημεία, επέδειξε σεβασμό και στον αντίπαλο αθλητή Πιριγέτζ Εουτζένιο και στην διοργανώτρια σχολή του και αποδέχθηκε την ήττα του, δίνοντας συγχαρητήρια και χειροκροτώντας διοργάνωση και αντίπαλο αθλητή. Δήλωσε μάλιστα πως δεν βλέπει την ώρα να ξαναγωνιστεί στην συγκεκριμένη διοργάνωση και εξήρε τους διοργανωτές για την όλη προσπάθεια.

Φαίνεται πως ο Στάθης Κλωνάρης, έχει να παραδώσει σπουδαία μαθήματα στους νεαρότερους αθλητές τους οποίους προπονεί στον σύλλογο του Χολαργού.




Δείτε τον αγώνα πατώντας εδώ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.