Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Το μοναδικό Beauty Salon στα Μεσόγεια άνοιξαν νέοι από την Παιανία!

Ένα νέο κέντρο αισθητικής έκανε την εμφάνισή του στο Κορωπί και, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της γυναικείας ομορφιάς και περιποίησης.
Το Nails Bar Βeauty Salon της αισθητικού Aθανασίας Πολυδώρου από την Παιανία, από τον τίτλο του κιόλας, προ(σ)καλεί την κάθε γυναίκα να αναδείξει την ομορφιά της, ανεβάζοντας έτσι και την αυτοπεποίθησή της.
Η περιποίηση των νυχιών με πρωτότυπα χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο, τονίζει τη θηλυκότητα στο… ωραίο φύλο και αποτελεί απλώς την..«ναυαρχίδα» των υπηρεσιών που προσφέρει το Nails Bar Βeauty Salon!
Εκεί θα βρείτε, φυσικά, και τεράστια ποικιλία από ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα ομορφιάς και πολλά άλλα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Ένα μικρό event για το opening θα πραγματοποιηθεί απόψε 6 Φεβρουαρίου και αναμένεται πολλές γυναίκες και όχι μόνο να δώσουν το παρών προκειμένου να ευχηθούν για το νέο ξεκίνημα και φυσικά να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του καταστήματος.
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο Beauty Salon, με έμπειρο προσωπικό, σχεδιασμένο με βάση τα πιο μοντέρνα πρότυπα, σε έναν χώρο που εμπνέει οικειότητα και ζεστασιά από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Θα το βρείτε στην Βασιλέως Κωνσταντίνου 270 στο Κορωπί, ενώ για ραντεβού μπορείτε να καλείτε στο 210 662 5824.

Δείτε φωτογραφίες από τον πραγματικά εκπληκτικό χώρο:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.