Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Προ των ευθυνών του θέτει τον Δήμο Παιανίας η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για τα θέματα των σχολικών μονάδων

Με μία επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιανίας, την οποία υπογράφουν όλοι οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και με την οποία ζητούν την διεξαγωγή εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο θα συζητηθούν τα θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες του Δήμου, θέτει προ των ευθυνών της για την κατάσταση στα σχολεία, την δημοτική αρχή, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων.

Στην εν λόγω επιστολή, αναφέρεται πως η συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των μαθητών στα σχολεία της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία τους. Επίσης γίνεται λόγος για εργαστήρια και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, οι οποίες μετατρέπονται σε αίθουσες διδασκαλίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των μαθητών. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στις λυόμενες κατασκευές, οι οποίες τείνουν να γίνουν μόνιμες πλέον, αφού καλύπτουν υποτυπωδώς (και αισχρώς) εδώ και χρόνια την έλλειψη σχολικών αιθουσών.

Τέλος, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Παιανίας, παρακαλεί τη δημοτική αρχή, να απαντήσει εντός 15 ημερών στο αίτημα της, προκείμενου το Διοικητικό της Συμβούλιο, να ενημερώσει σχετικά τα μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.