Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Koπή πίτας και ανακοινώση νέων συνεργατών από την δημοτική παράταξη του Ισίδωρου Μάδη

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, σε μία γεμάτη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κεντρική Πλατεία της Παιανίας, η δημοτική παράταξη και μείζονα μειοψηφία του Δήμου Παιανίας, «Αλλάζουμε Μαζί», πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας για το νέο έτος.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο π. Μιχαήλ Νικολογιάννης και ο π. Άγγελος Πουλάκης.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ισίδωρος Μάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων και συλλόγων του Δήμου καθώς και αυτοδιοικητικά στελέχη που τίμησαν την εκδήλωση με τη παρουσία τους. 

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν Πρόεδροι και μέλη διοικητικών συμβουλίων συλλόγων όπως ο Αμπελουργικός συνεταιρισμός Παιανίας, ο σύλλογος της Αγίας Τριάδος Παιανίας, ο σύλλογος του Φούρεσι Γλυκών Νερών, ο σύλλογος Αγίας Μαρίνας Παιανίας, ο σύλλογος Παλαιοπαναγιάς Παιανίας, ο σύλλογος Αγίου Ανδρέα Παιανίας, ο σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού σχολείου Παιανίας, η Ένωση Γονέων Δήμου Παιανίας, το αθλητικό σωματείο του Παμπαιανικού, ο αθλητικό σύλλογος «Παιάν» (όπου και η εκπρόσωπος του κα Νάντια Δάβαρη ήταν η τυχερή με το φλουρί της βασιλόπιτας).




Παρευρέθησαν επίσης ο κ. Γιώργος Πλατανιώτης πρώην πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών, ο κ. Ζαφειρόπουλος του συλλόγου Αγχιαλιτών Αθήνας, ο κ. Στράτος Χατζηνικολάου πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιανίας, ο κ. Σπύρος Νανόπουλος πρώην Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παιανίας, ο κ. Νίκος Ελευθεριάδης τοπικός σύμβουλος Δήμου Παιανίας, η κα Μαρία Γρατσία-Πλατανιώτη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης, ο κ. Νεκτάριος Καλαντζής Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών (ΕΝΑ) και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παλλήνης, ο κ. Βαγγέλης Αλμπάνης πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γλυκών Νερών, ο κ. Μάρκος Δημόπουλος Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Παιανίας & Γλυκών Νερών, Ο Πρόεδρος του συλλόγου Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. Παναγιώτης Σερμπενιάδης και ο κ. Ανδρέας Τσώκος μέλος της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας.




Στην πραγματοποιθείσα εκδήλωση πέρα από τις ευχές για καλή χρονιά, ο επικεφαλής κ Ισίδωρος Μάδης προχώρησε και σε ανακοίνωση δέκα νέων συνεργατών που θα ενδυναμώσουν την δημοτική μας κίνηση.

Από τη Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών ανακοινώθηκαν ο Γιάννης Πανούσης, ο Γιάννης Στάμου και η Λαμπρίνα Καδιγιαννοπούλου.

Από τη Δημοτική Ενότητα Παιανίας ανακοινώθηκαν ο Ηλία Ζήκος, ο Στέργιος Πατσήλας ο Χρήστος Κόλλιας, ο Γιάννης Μπούας, ο Θανάσης Μιχαλόπουλος, ο Θανάσης Μυλωνάς και ο Δημήτρης Μανωλέσος.

Τέλος ο κ Ισίδωρος Μάδης ανακοίνωσε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες συλλογικές δράσεις της παράταξης του για να βελτιστοποιηθεί η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών και για τις οποίες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.