Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Μια πρωτοποριακή διοργάνωση αγώνων δύναμης φέρνει στην Παιανία ο Κώστας Τρομάρας

Στα χνάρια του πατέρα του και ζωντανού θρύλου της πάλης, κατοίκου Παιανίας Γιώργου Τρομάρα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που διοργάνωσε αγώνες δύναμης στην Ελλάδα, ο γιός του Κώστας Τρομάρας, ο οποίος διατηρεί γυμναστήριο στην περιοχή, διοργανώνει μία μεγάλη διοργάνωση με τίτλο «Tromaras Strenth Challenge», η οποία θα λάβει χώρα στις 11 Φεβρουαρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο Παιανίας, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου.

Στην διοργάνωση που στοχεύει να γίνει θεσμός, θα συμμετάσχουν τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της άρσης βαρών στην Ελλάδα και αναμένεται να σημειωθούν σημαντικές επιδόσεις, αφού μέσω αυτής θα δίνεται η δυνατότητα για πρόκριση στο «XPC Powerlifting Arnold Sports Festival – USA 2018».

Παράλληλα στην παραπάνω διοργάνωση θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, αγώνες «Mas Wrestling», υπό τη διεθνή ομοσπονδία «Interational Mas Wrestling Federation». Πρόκειται για ένα παραδοσιακό άθλημα δύναμης που γεννήθηκε στη Yakutia (Δημοκρατία των Σαχά ή Γιακουτία, ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας).


Η αφίσα της διοργάνωσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.