Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Mεγαλειώδης εμφάνιση και διπλό μέσα στον Άγιο Στέφανο για τον Α.Ο. Γλυκών Νερών

O A.O. Γλυκών Νερών, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, πέτυχε νέα μεγάλη νίκη σωτηρίας, (πέμπτη σερί) μέσα στον Άγιο Στέφανο, επικρατώντας του τοπικού Ολυμπιακού με 0-3, με χατ-τρικ του Γεωργάκα για την 20ή αγωνιστική και πήρε βαθμολογική ανάσα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο ΑΟ Γλυκών Νερών έδειξε από το ξεκίνημα να θέλει περισσότερο το παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας το σαν τελικό. Είναι ξεκάθαρο πως οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μεγαλύτερο πάθος, κατέθεσαν την ψυχή τους στον γήπεδο και δίκαια πηραν τη νίκη, απέναντι σε έναν αγνώριστο Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γεωργάκας ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Στο 10' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Γεωργάκα ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και αξιοποίησε την ασίστ του Αλεξίου. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει σε εκείνο το σημείο, είχε μια-δύο καλές στιγμές κυρίως με τον Παπαντζίμα, αλλά το δεύτερο γκολ του Γεωργάκα στο 54' από ωραία σέντρα του Βάρδα ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Γεωργάκας στο 63' από νέα ασίστ του Αλεξίου, κι αφού είχε προηγηθεί ωραία ανάπτυξη.
 
Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος, Δουλγεράκης, Χόικας

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπόσιος, Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος, Παπαντζίμας, Μαρσέλλος, Ζουρούδης, Κατσέρης. Ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Χρυσικόπουλος, Παπιδάκης και Τσιμπόκας.

Α.Ο. Γλυκών Νερών: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Γεωργάκας (73' Γιαννούλης), Νάνος (78' Πότσης), Λαναράς (84' Γκουσάνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.