Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Παναγόπουλος: «Να τρέξουν επιτέλους οι διαδικασίες για το κλειστό της Παιανίας»

Στα κλειστά βόλεϊ και στίβου της Παιανίας στην περιοχή της Χαλιδούς, αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Σωματείων, Κώστας Παναγόπουλος, στη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το Σαββατοκύριακο (18-19/2)

Ο κ. Παναγόπουλος, αναφέρθηκε στην επιτατική ανάγκη να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των ολυμπιακών ακινήτων της Παιανίας.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους αθλητές και τους προπονητές. Γνωρίζετε ότι προετοιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Θέλω να καλέσω την πολιτεία να προωθήσει πιο γρήγορα τις διαδικασίες αποκατάστασης του κλειστού σταδίου της Παιανίας. Ο στίβος δεν έχει στάδιο τη χειμερινή περίοδο και η προετοιμασία των αθλητών δεν γίνεται όπως πρέπει.

Έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το στάδιο και με τη βoήθεια της Περιφέρειας Αττικής έχουν εξασφαλιστεί κάποια χρήματα. Το αίτημά μας προς την πολιτεία είναι να τρέξουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες που απαιτούνται, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η δική μας πρόταση είναι η Παιανία να γίνει εθνικό αθλητικό κέντρο, διότι δεν θα αντέξουν οι αθλητές μας, παρά την υπερπροσπάθεια που κάνουν, χωρίς τις βασικές υποδομές που απαιτούνται για την προετοιμασία τους», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.