Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Συναντήθηκαν εχθές στην Παιανία οι Δήμαρχοι του Σ.Π.Α.Υ.

Πραγματοποιήθηκε εχθές, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, συνάντηση των Δημάρχων, των οποίων οι Δήμοι απαρτίζουν τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού.

Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. και Δήμαρχος Ηλιούπολης κ.Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. Σπύρος Στάμου, ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Άκης Κατωπόδης, ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών για την Πολιτική Προστασία, κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης και ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης του Σ.Π.Α.Υ. για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των κινδύνων που απειλούν το φυσικό περιβάλλον και όλοι οι Δήμαρχοι ανανέωσαν τις προσωπικές τους δεσμεύσεις για την συνέχιση του κοινού αγώνα για το βουνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.