Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές που είχαν αναστατώσει το τελευταίο διάστημα τα Γλυκά Νερά

«Δεσμοί αίματος» φαίνεται πως ένωναν τους κακοποιούς οι οποίοι είχαν ρημάξει τα καταστήματα των Γλυκών Νερών το τελευταίο διάστημα και είχαν δημιουργήσει μεγάλο αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, τα οποία συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής και αντιμετωπίζουν πλέον βαρύτατες κατηγορίες ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το όπλο με το οποίο πραγματοποιούσαν τις ληστείες, κρατούσε ο ένας αδελφός, ο άλλος είχε μαχαίρι, ενώ στο... κόλπο ήταν και ένας εξάδελφός τους ο οποίος έπαιζε το ρόλο του τσιλιαδόρου και τους περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφευγαν. Και οι τρεις συνελήφθησαν την ώρα που ετοίμαζαν μία ακόμη ληστεία σε ψιλικατζίδικο κοντά στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα.

Ο ληστής με το όπλο ήταν αριστερόχειρας και οι κινήσεις του είχαν μελετηθεί προσεκτικά από τα δεκάδες βίντεο κλειστού κυκλώματος. Μία νεαρή υπάλληλος, θύμα της συμμορίας, αναγνώρισε τους ληστές, όχι μόνο από τα χαρακτηριστικά και τον σωματότυπο αλλά και τη χροιά της φωνής του αριστερόχειρα πιστολέρο, που της ζήτησε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Τα δύο αδέλφια αναγνωρίστηκαν και από ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ, ψιλικών, φούρνων και φαρμακείων που είχαν πέσει θύματά τους τους τελευταίους μήνες σε Γέρακα και Παλλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.