Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Κούλουμα στον Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών

Όμορφες εκδηλώσεις υπόσχεται ο Δήμος Παιανίας – Γλυκών Νερών, τόσο για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς όσο και για την Καθαρά Δευτέρα, στον πλαίσιο του εορτασμού των πατροπαράδοτων κούλουμων.

Συγκεκριμένα την Κυριακή (26 Φεβρουαρίου) η διασκέδαση και το κέφι αναμένεται να χτυπήσει… κόκκινο στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής από τις 10.30 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι με τα παιδιά να έχουν τον πρώτο λόγο!

Θέατρο δρόμου, καρτούν, μουσική, κλόουν, face painting θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των μικρών μασκαράδων και όλα αυτά βέβαια παρέα με μια αγαπημένη, γλυκιά λιχουδιά, η οποία θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Το μαλλί της γριάς!

Την Καθαρά Δευτέρα από τις 10.30 το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Γλυκών Νερών στο τέρμα της Διαδόχου Παύλου, όλα θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν όσους μείνουν...«εντός των τειχών» και βέβαια πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν και πάλι οι μικροί μας φίλοι, με παιχνίδια που θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν με την ψυχή τους.

Παράλληλα θα προσφέρονται νηστήσιμα εδέσματα, λαγάνες, κρασί κλπ.

Κούλουμα στο Προσήλιο Παιανίας

 

Όπως κάθε χρόνο, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παιανίας "Το Προσήλιο" διοργανώνει εορτασμό των κούλουμων στην έδρα του με δωρεάν φαγητό και ποτό για όλους.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ορχήστρα του Μίλτου Φίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.