Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ψυχωμένο διπλό μέσα στο Μαρκόπουλο πήρε ο Α.Ο. Γλυκών Νερών

Ο Α.Ο. Γλυκών Νερών κατάφερε να βγει νικητής σε μια από τις σπουδαιότερες μάχες της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το Μαρκόπουλο επικρατώντας 1-2 της Μαρκό, ένα σκορ το οποίο έχει πετύχει στα τρία τελευταία ματς, όπου μετρά ισάριθμες επιτυχίες.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Α.Ο. Γλυκών Νερών, πήρε νέα βαθμολογική ανάσα και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Το παιχνίδι από την αρχή πήγε στη δύναμη. Ο Α.Ο. Γλυκών Νερών στο πρώτο μέρος ήταν ελαφρώς καλύτερος και σίγουρα οι παίκτες του είχαν πιο καθαρό μυαλό βρίσκοντας λύσεις πάντως από στημένες φάσεις. Το 0-1 ήλθε στο 24' με άπιαστο φάουλ του Βάρδα ο οποίος έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι, ενώ το 0-2 πέτυχε στο 44' ο Γεωργάκας με κεφαλιά, από στημένη μπάλα και κτύπημα του Βάρδα.

Στην επανάληψη η Μαρκό ρίσκαρε, τα έπαιξε όλα για όλα και μάλιστα μείωσε στο 57' με κεφαλιά του Ρεντζή σε 1-2, ξαναμπαίνοντας στο κόλπο. Οι Μαρκοπουλιώτες απείλησαν λίγο αργότερα με τον Δημογιάννη, αλλά η αποβολή του Λάππα στο 72' για χτύπημα στον Γιαννούλη ουσιαστικά έκοψε τις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι. Η ομάδα των Γλυκών Νερών έχοντας την αριθμητική υπεροχή και την ψυχολογία κράτησε μια πολύτιμη νίκη, διαχειριζόμενη άψογα τον ρυθμό στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το φινάλε. Απείλησε μάλιστα σε μια-δύο περιπτώσεις με τον Πότση.

Διακριθέντες για τα Γλυκά Νερά οι Αλεξίου, Τσάνι, Βάρδας και Γεωργάκας

Η διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών ευχαρίστησε την Μαρκό για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Λάμπρου, Μπούξμπαουμ

Μαρκό: Τερεκανίδης, Σκορδάς, Σιδερής (65' Βασιλός), Πλίτσης, Τσεβδερίκοφ (75' Τζανής), Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μερκούρης, Κουτρομάνος (50' Λάππας), Γκριμέκης.

Α.Ο. Γλυκών Νερών: Καταχανάκης, Αλεξίου, Πανάγου, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης (88' Ρέκα), Κλωνάρης, Γεωργάκας (69' Γιαννούλης), Νάνος (82' Πότσης), Λαναράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.