Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Επιτυχημένο το διήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Παιανίας-Γλ. Νερών

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, και την Καθαρά Δευτέρα.

Την Κυριακή, στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας, πραγματοποιήθηκε μια αποκριάτικη γιορτή, στην οποία συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά, ψυχαγούμενα από κλόουν και animaters και διασκεδάζοντας με την ψυχή τους στο φουσκωτό παιχνίδι που είχε στηθεί στην πλατεία, αλλά και με το facepainting.



Την Καθαρά Δευτέρα, στα Γλυκά Νερά, στο γήπεδο του Α.Ο. Γλυκών Νερών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εορτασμού των πατροπαράδοτων Κούλουμων, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που πετάξε τους δωρεάν χαρταετούς προσφορά του Δήμου, αλλά και μικρών παιδιών που και σε αυτή την εκδήλωση διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Από τον Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών, προσφέρονταν επίσης δωρεάν στον κόσμο, νηστίσιμα εδέσματα, όπως χαλβάς, ελιές, τουρσί, ταραμοσαλάτα, αλλά και η αγαπημένη μικρών και μεγάλων λαγάνα.

Τα παραπάνω είδη προσέφεραν για τις ανάγκες της εκδήλωσης επιχειρήσεις της περιοχής, όπως είναι τα supermarkets «Γαλαξίας», «Κρητικός» και «Μy Market» στην Παιανία, ενώ τις λαγάνες προσέφεραν τα αρτοποιεία «Απολλώνιο» και «Central» στα Γλυκά Νερά.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις παραπάνω εκδηλώσεις δεν επιβαρύνθηκε ούτε με ένα ευρώ το ταμείο του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.