Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Συναντήθηκαν την Τρίτη Στάμου-Μουζάλας

Σε κλίμα κατανόησης και συνεργασίας εξελίχθηκε η συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα και του Δημάρχου Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. Σπύρου Στάμου, σήμερα Τρίτη, στο γραφείο του πρώτου.

Ο κ. Στάμου μετέφερε στον Υπουργό τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός του ξενώνα φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων της Παιανίας αλλά και έξω από αυτόν, τα οποία θορύβησαν και αναστάτωσαν την τοπική κοινωνία.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών, ζήτησε από τον κ. Μουζάλα να μεσολαβήσει ώστε οι τρόφιμοι του ξενώνα να μην κυκλοφορούν ασυνόδευτοι στους δρόμους της πόλης, αλλά και να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μην συνυπάρχουν εντός του ξενώνα άτομα προερχόμενα από αντιμαχόμενες χώρες, για να αποτραπούν έτσι φαινόμενα σαν τα θλιβερά των οποίων μάρτυρες έγιναν αρκετοί πολίτες και κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μαθητές του Δημοσθενείου Λυκείου Παιανίας.

Ο κ. Στάμου τόνισε στον κ. Μουζάλα, πως η εφαρμογή των παραπάνω μέτρων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να αποδεχθεί η τοπική κοινωνία την συνέχιση της συνύπαρξης με τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής φάνηκε να κατανοεί τα όσα του μετέφερε και του ζήτησε ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών και δεσμεύτηκε να παρέμβει για να εφαρμοστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.