Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Έκκληση από την οικογένεια του άτυχου άνδρα που παρασύρθηκε στη Λεωφόρο Λαυρίου για συγκεκριμένη μαρτυρία

Μπορεί ο οδηγός που στις 24 Ιανουαρίου παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα τον 77χρονο κάτοικο Γλυκών Νερών κ. Νίκο Γρατσά να βρέθηκε, τώρα όμως ξεκινά η δύσκολη διαδικασία για την εξακρίβωση των ακριβών συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο άνδρα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, οι αστυνομικοί εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Λαυρίου, εκτός φυσικά από το αυτοκίνητο του δράστη, ανακάλυψαν και άλλο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Λίγα μόλις μέτρα πρίν το σημείο του δυστυχήματος, το μοιραίο αυτοκίνητο φαίνεται να έχει παράλληλη πορεία, με ένα άλλο αυτοκίνητο, λευκού χρώματος, ο οδηγός του οποίου είναι αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος.

Το λευκό αυτό αυτοκίνητο, σταδιακά σταματά να εμφανίζεται στις κάμερες των επιχειρήσεων μετά την είσοδο της Παιανίας στο Τρίγωνο του Λαγού, πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα ο οδηγός του είναι κάτοικος Παιανίας.

Η οικογένεια του εκλιπόντος κ. Γρατσά, απευθύνει έκκληση στον αυτόπτη μάρτυρα και οδηγό του παραπάνω λευκού οχημάτος, να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλ: 6977221261, για να βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών και του σχηματισμού της δικογραφίας, δηλώνοντας παράλληλα πως εγγυάται το απόρρητο της επικοινωνίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.