Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Περικλής Τσαμούλης για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης με το αεροδρόμιο

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο δικηγόρος Περικλής Τσαμούλης, του οποίου το γραφείο έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του Δήμου Παιανίας στην δικαστική διαμάχη με τον Διεθνή Αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" για τα δημοτικά τέλη.

Μετά από επίμονα αιτήματα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ισίδωρου Μάδη και άλλων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, ο δικηγόρος έδωσε το παρών στο δημοτικό συμβούλιο για να ενημερώσει το σώμα σχετικά με την έκβαση της δικαστικής διαμάχης.

Ο κ. Τσαμούλης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την κατάληξη της δικαστικής περιπέτειας στην οποία έχει εμπλακεί ο Δήμος Παιανίας και η οποία υφίσταται εδώ και 8 χρόνια. Δήλωσε πως αρχικά το αεροδρόμιο έκανε κάποιες προσφυγές οι οποίες είχαν ευτυχή κατάληξη για αυτούς, αφού με μια "σαθρή ετυμηγορία" όπως χαρακτηριστικά είπε, πως δηλαδή ο αερολιμένας βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή και έτσι δεν υποχρεούται να καταβάλλει δημοτικά τέλη στο Δήμο Παιανίας, το δικαστήριο δικαίωσε πρωτόδικα το "Ελ. Βενιζέλος". Ο Δήμος άσκησε έφεση στην απόφαση αυτή και βρέθηκε στην ευτυχή κατάληξη να δικαιωθεί 12(!) φορές από το εφετείο, το οποίο και αναγνώρισε πως ο Διεθνής Αερολιμένας, βρίσκεται σε εντός σχεδίου περιοχή.

Σήμερα, σύμφωνα με το δικηγόρο, η απόφαση βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αναμένεται να εκδικαστεί μέσα στο 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.