Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ανεβαίνει βαθμολογικά και ψυχολογικά ο Α.Ο. Γλυκών Νερών

Σε ανοδική πορεία βρίσκονται τα Γλυκά Νερά κάτι που επιβεβαιώθηκε και το Σάββατο (26/3). Η ομάδα του Βασίλη Καραουλή που στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετρά δύο νίκες – μια ισοπαλία, κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα 0-2 του Πρωτέα, ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Αντίθετα, τα πράγματα δεν πάνε καλά για το συγκρότημα της Παλαιάς Φώκαιας, που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα Γλυκά Νερά ευτύχησαν να προηγηθούν με το καλημέρα ξεκλειδώνοντας την αντίπαλη άμυνα: Συγκεκριμένα στο 6' Κουτρομάνος και Μουσαράι συνδυάστηκαν άψογα και ο Θεοφάνους με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε όπως ακριβώς ξεκίνησε... Με γκολ δηλαδή για τους φιλοξενούμενους. Αυτή την φορά ήταν ο Μουσαράι που βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Παπαβασιλείου, πλάσαρε εύστοχα και σημείωσε το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, απέκτησε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό με τον Πρωτέα να βγαίνει μπροστά ψάχνοντας απαντήσεις. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν δύο καλές στιγμές αλλά έπεσαν πάνω στον νεαρό γκολκίπερ Αρβανίτη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί σταματώντας κάθε επικίνδυνη κατάσταση. Από την μεριά τους τα Γλυκά Νερά που βρήκαν ανοιχτούς χώρους στο β' μέρος, θα μπορούσαν να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους, αν εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Μάλιστα είχαν και δυο δοκάρια με τους Μπέντα - Μουσαράι.

Διακριθέντες για τον Πρωτέα οι Μαραγκός, Κατσούλας και Κούλιμπης.

Κορυφαίοι των Γλυκών Νερών οι Γιανούλλης, Βάρδας, Συμβουλίδης και Αρβανίτης. Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν δύο ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2000, οι Χριστοδούλου και Αμοριανός.

Διαιτητές: ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ Π., ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ Ρ., ΚΑΛΛΗΣ Α.

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Δέδες (66' Μαρινάκης), Χίκα, Κούλιμπης, Θάνος, Κατσούλας, Σντράβα, Μακροδημήτρης (79' Παπαγεωργίου), Διακορώνας (57' Νίνα), Μαραγκός, Μακρυπίδης.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Αρβανίτης, Πάσχος, Μανιός (80' Χριστοδούλου), Γιανούλλης, Σότα, Βάρδας, Θεοφάνους (58' Ρέκα), Συμβουλίδης, Μουσαράι (75' Αμοριανός), Κουτρομάνος, Μπέντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.