Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Aποκριάτικο ξεφάντωμα στο Δήμο Παιανίας - Γλυκών Νερών

Πλούσιες θα είναι και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα προσφέρει στο κοινό ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Νομικού του Προσώπου Πολιτισμού & Αθλητισμού και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας, ξεκινούν από νωρίς το πρωί (10.30 π.μ.) με την παρέλαση καρναβαλιστών του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Παιανίας, αποκριάτικους χορούς πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά που περιλαμβάνει θέατρο δρόμου, παιχνίδια, γαϊτανάκι και πολλή, πολλή μουσική! Κλόουν, ξυλοπόδαροι και αστείες μασκότ θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους, ενώ παράλληλα θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν το διαχρονικό και αγαπημένο από μικρούς και μεγάλους μαλλί της γριάς.

Σε περίπτωση που η κακοκαιρία δεν επιτρέψει τη διεξαγωγή των παραπάνω δρώμενων στην Πλατεία της Παιανίας, έχει προβλεφθεί από το Δήμο η μεταφορά τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Παιανίας στο τέρμα της οδού Αγίας Τριάδος.

Την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, το γλέντι μεταφέρεται στην Δημοτική Ενότητα των Γλυκών Νερών, στο Κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Καραϊσκάκη & Κοραή, με το ίδιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ενώ σαρακοστιανά εδέσματα θα προσφέρονται από νωρίς στους παρευρισκομένους.

Επίσης θα προσφέρονται δωρεάν χαρταετοί και στις δυο Δημοτικές Ενότητες, για το καθιέρωμενο πέταγμα τους την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.