Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Λυτρωτικό «διπλο» για τα Γλυκά Νερά

Επιτέλους νίκη για τα Γλυκά Νερά που προέρχονταν από άσχημα αποτελέσματα και συγκεκριμένα από τρεις σερί ήττες. Η ομάδα του Βασίλη Καραουλή πραγματοποιώντας την Κυριακή (13/3) πειστική εμφάνιση, επικράτησε 0-1 του Κεραυνού και ανέβηκε στους 33 πόντους, όσους έχουν και οι Κερατιώτες. Ήταν ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μεγαλύτερο πάθος, έδειξαν πως θέλουν περισσότερο το παιχνίδι και απόλυτα δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.

Αντίθετα, ο Κεραυνός του Σπύρου Κοντού δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και απείλησε ελάχιστα σε δύο – τρεις περιπτώσεις σε όλο το 90λεπτο. Τα Γλυκά Νερά, μάλιστα, που λυτρώθηκαν στο φινάλε, φωνάζουν έντονα για τη φάση του 40', όταν σε σουτ του Νάνου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο έδαφος, εκ νέου στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται πως η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή, με τον α' βοηθό και τον διαιτητή να δείχνουν παίζετε μη καταλογίζοντας το γκολ.

Τα Γλυκά Νερά πάντως δεν έμειναν εκεί και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 60', όταν ο Θεοφάνους με την είσοδο του στο ματς βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Χαντζάρα, αλλά ο γκολκίπερ του Κεραυνού του είπε όχι με εντυπωσιακή επέμβαση. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ που δικαιούνταν βάσει της εικόνας του αγώνα στο 87', όταν κέρδισαν πέναλτι με τον Κολάτο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κουτρομάνος, που από τα 11 βήματα νίκησε τον Χαντζάρα και έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διακρίθηκε για τον Κεραυνό ο γκολκίπερ Χαντζάρας με ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις, ο νεαρός Βαγγέλι και ο Σεΐτι.

Για τα Γλυκά Νερά κορυφαίοι ήταν οι Κουτρομάνος, Μπέντας και Βάρδας.

Διαιτητές: Δραγάτης, Τζαφόλιας Δ., Μπούξμπαουμ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Βαγγέλι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Λιούμης, Πρίφτης, Σεΐτι, Κετέογλου (60' Φουστέρης), Μπαξεβάνης (60' Μπρότσι), Κριεμάδη, Μαγγανάς (50' Δρούγγας).

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Αρβανίτης, Δογάνης, Λάβδας (68' Κολάτος), Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Νάνος (55' Θεοφάνους), Συμβουλίδης, Μουσαράι, Κουτρομάνος, Μπέντας (87' Αμοργιανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.