Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Έτσι θα είναι το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών

Ένα κτίριο 2.000 τ.μ. σε μια έκταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων ανάμεσα στην Παιανία και στα Γλυκά Νερά (Οικοδομικό Τετράγωνο 7034 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου των πολεοδομικών ενοτήτων ΠΕ7, ΠΕ8 το οποίο έχει καθοριστεί ως «Χώρος Διοίκησης») θα στεγάσει τις υπηρεσίες του Δήμου της περιοχής.


Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες μελέτης και αδειοδότησης (εξασφαλίστηκε η έγκριση από την Πολεοδομία για την ανέγερση), οι οποίες είναι χορηγία του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, ο οποίος είναι γνωστός για το κοινωνικό έργο του, σε ολόκληρη την Αττική και όχι μόνο.

Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος

Σημειώνεται ότι στις εγκαταστάσεις του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Παιανίας – Γλυκών Νερών, θα δημιουργηθεί και συνεδριακό κέντρο καθώς και αίθουσα πολιτιστικών και πολλαπλών χρήσεων.

Ο κ. Μαρτίνος προέβη στην ακόλουθη δήλωση όταν ρωτήθηκε για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να χορηγήσει το πρώτο στάδιο του έργου της ανέγερσης του νέου Δημαρχείου:

«Ο λόγος που αποφάσισα να χρηματοδοτήσω τη διαδικασία ανέγερσης του Νέου Δημαρχείου, είναι η ιστορικότητα της πόλης της Παιανίας και η αξιοπιστία του Δημάρχου της, του κ. Σπύρου Στάμου». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.