Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Δήλεια 2015: ο ΓΑΣ Παιανίας για πρώτη φορά στους αγώνες

Το αθλητικό σωματείο της πόλης μας, με τις μεγάλες επιτυχίες ο ΓΑΣ Παιανίας δήλωσε συμμετοχή στα Δήλεια με τον καλύτερο του σφαιροβόλο στην κατηγορία ΠΠ Α΄.

Ο σχετικά νεοσύστατος σύλλογος του συμπολίτη μας και παλαιού ακοντιστή Θανάση Περιστέρη, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο κορυφαίο στιβικό γεγονός της φθινοπωρινής περιόδου που διοργανώνει ο Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Τα «ΔΗΛΕΙΑ 2015» θα διεξαχθούν άυριο, Σάββατο 10/10/2015 στην Μύκονο, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον πλήθους αθλητών όχι μόνο των κυκλαδίτικων Συλλόγων αλλά και πολύ σημαντικών και ιστορικών σωματείων από την Αθήνα και την επαρχία.

Στους αγώνες έχουν, εκτός από το σωματείο της πολης μας, έχουν δηλώσει συμμετοχή ο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ με 20 αθλητές, ο ΝΑΞΙΑΚΟΣ με επίσης 20 αθλητές, ο ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ, ο Α.Ο ΠΑΡΟΥ, ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ με 11 αθλητές, τα νεοσύστατα σωματεία της Τήνου ΠΟΣΕΙΔΩΝ με 15 αθλητές και ο ΑΙΑΣ Τήνου με 10 αθλητές, ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ Σαντορίνης με 18 αθλητές η ομάδα της Φολεγάνδρου με 17 αθλητές, η Σύρος με 3 αθλητές και ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ με 3 αθλητές. Με 35 αθλητές θα λάβει μέρος ο ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ενώ με 39 αθλητές θα λάβει μέρος ο ιστορικός σύλλογος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ. Πολυμελείς αναμένονται να είναι και οι αποστολές του Γ.Σ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και της ΦΙΛΟΘΕΗΣ. Επίσης ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από τις ομάδες ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΑΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ Ρόδου, ΠΑΝΙΚΑΡΙΚΟΥ του ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΘΗΒΩΝ και από τις ομάδες της Σάμου.

Σε περίπτωση που τελικώς όλα τα προαναφερόμενα σωματεία λάβουν μέρος, μαζί με τους αθλητές της διοργανώτριας ομάδος ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ο αριθμός των διαγωνιζόμενων αθλητών, αναμένεται να ξεπεράσει τους 300, αριθμός ρεκόρ για την διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.