Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

"Ανατράπηκε" ο Παμπαιανικός

Ο Παμπαιανικός ήταν εξαιρετικός απέναντι στον πρωτοπόρο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε με επική ανατροπή.  Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα διπλό το οποίο τους διατηρεί στην κορυφή, με διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Άρη Βούλας. Ο Παμπαιανικός του Γιώργου Φαράκου άνοιξε το σκορ μόλις στο 12' με τον Τοζάλι, ενώ στο 31' ο Δάβαρης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως αφύπνισε τον Νικολακάκη ο οποίος λίγο αργότερα είχε δοκάρι με τον Πιτσούνη. Τελικά το ''δεκάρι'' και παίκτης-ορχήστρα των φιλοξενούμενων βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 45' με ωραίο πλασέ, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Καλέρης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Η μεγάλη ανατροπή για τον Νικολακάκη ολοκληρώθηκε στο 80' με την κεφαλιά του Μητσέα και ενώ δέκα λεπτά πριν ο Εγιουρούμ είχε δοκάρι.

Διαιτητές: ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Ε., ΤΣΙΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Μ., ΓΚΟΝΤΑ Α.

(Παρατηρητής: ΜΗΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Παρθένης, Χατζής, Παπανίκου, Λεφτεροχωρίτης, Τοζάλι (47' Λόκου), Λαγός, Γκομαλιάς (50' Παπαζαχαρίου), Δάβαρης, Τσιγάρας (85' Λαλούμης), Μιρτάι.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος Χρήστος, Πανίδης (46΄Τερζίεφ), Νίκας, Παπαδόπουλος Νίκος, Δημάκης, Μητσέας, Καλέρης, Μουκάνης (75' Τσαπανίδης), Καλογερόπουλος (89' Ξενάκης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.