Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Προχωρούν σε κινητοποιήσεις οι γονείς των μαθητών του 2ου Δημοτικού Παιανίας

Αντιδρώντας στη μη συμμετοχή του σχολείου τους στην μεταφορά των μαθητών της Περιφέρειας Αττικής, οι γονείς των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας, αποφάσισαν να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως ενώ το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για τη μεταφορά των μαθητών "τρέχει" από τον Οκτώβριο, για το δικό τους σχολείο, δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση με αποτέλεσμα τα παιδιά τους, να πρέπει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις για να μεταβούν στη σχολική μονάδα.

Το θέμα έχει τεθεί δυο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας, (διαβάστε σχετική ανάρτηση στο blog μας πατώντας εδώ) από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Φιλιούση και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μπουλμέτη και η απάντηση που είχαν λάβει τότε από τον Αντιδήμαρχο Παιανίας κ. Γιώργο Βαληλή, του οποίου η εταιρία έχει αναλάβει την μεταφορά των μαθητών στο Δήμο Παιανίας, ήταν πως δεν έχει αναλάβει το σχολείο, επειδή η μεταφορά των μαθητών του δεν τον συμφέρει οικονομικά.

Οι γονείς θεωρούν πως ήρθε η ώρα να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους και έτσι οργανώνουν κινητοποίηση και διαμαρτυρία, έξωθεν του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στο 17ο χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη, διεκδικώντας λύση στο πρόβλημα, ενώ θα ζητήσουν να συναντηθούν και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου.

Η συνάντηση έχει οριστεί για την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 08:15 π.μ., στο χώρο του 2ου Δημοτικού Παιανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.