Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Η δυνατή βροχή ματαίωσε την μαθητική παρέλαση στην Παιανία

Η δυνατή βροχή που έπεφτε από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ματαίωσε την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στην πόλη της Παιανίας.

Οι μαθητές που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς πέριξ του Μητροπολιτικού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, εξέφρασαν την έντονη επιθυμία τους να παρελάσουν, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Παρά τις εκκλήσεις των μαθητών, ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου, πήρε την απόφαση να ματαιώσει οριστικά την φετινή μαθητική παρέλαση, επικαλούμενος φόβους για την υγεία τους. Μάλιστα υπήρξε και ένα ευτράπελο, καθώς ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Χελιδονόπουλος, ανακοίνωσε την αναβολή της παρέλασης, κάνοντας τους συγκεντρωμένους και τους μαθητές να αναρωτιόνται για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση, κάποια άλλη ημέρα και ώρα.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Παιανίας, μετά από απόφαση του Αρχιμουσικού της, κ. Κώστα Αντωνίου, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Παιανίας και οι Πρόσκοποι, ζήτησαν και έλαβαν την άδεια να παρελάσουν, θέλοντας να τιμήσουν την ιστορική εθνική επέτειο.

Ο Δήμαρχος δέχθηκε το αίτημα τους και έτσι τα γενναία αυτά τμήματα, παρήλασαν υπό τις επευφημίες και τα θερμά χειροκροτήματα των λιγοστών παρευρισκομένων.

Εντούτοις αρκετοί γονείς, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την ματαίωση της παρέλασης στην Παιανία, όταν στην Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών, παρήλασαν κανονικά οι Σημαιοφόροι με τους Παραστάτες των τοπικών σχολικών μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.