Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ξέσπασε ο Παμπαιανικός

Η εντός έδρας ήττα από τον Ωρωπό μπορεί να τον... σόκαρε, ωστόσο ο Παμπαιανικός βρήκε τον τρόπο, σηκώθηκε στα πόδια του και πανηγύρισε την Τετάρτη (11/3) ένα μεγάλο διπλό.

Η ομάδα του Γιώργου Φαράκου στο πλαίσιο της 26ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, επικράτησε 2-4 στην έδρα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και παραμένει πλασαρισμένη στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Το σωματείο από την Παιανία άνοιξε το σκορ με το καλημέρα και συγκεκριμένα στο 7' με τον Μιρτάι, ενώ στο 47' ο Λαγός έγραψε το 0-2 και ο Παρθένος στο 60' το 0-3. Ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο εικοσάλεπτο, μείωσε στο 60' με τον Καραγιαννίδη, αλλά η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δάβαρη στο 77' και το 1-4 αποτελείωσε τους γηπεδούχους. Ο Αχιλλέας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-4 και πάλι με τον Καραγιαννίδη λίγο πριν την συμπλήρωση των 90'.

Διαιτητές: ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ Π., ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ Ι., ΘΕΜΕΛΗΣ Μ.

Παρατηρητής: ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Αβραμόπουος, Μπούλιας (46' Μιχαλόπουλος), Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος (53' Λυμπερόπουλος), Τσαναχτσίδης, Καραγιαννίδης, Καλογήρου, Καρβούνης, Τσάκαλος (59' Σούρτης), Παπαχρήστου.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης (55' Κασελούρης), Παρθένης, Χατζής, Παπανίκου, Ελευθεροχωρίτης, Τογιάλι, Λαγός, Κόμπλιας, Δάβαρης, Τσιγάρας (75' Τσεβάς), Μιρτάι (80' Λούκου).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.