Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

H διαδρομή των Επιταφίων Ζωοδόχου Πηγής & Χριστού Γεννήσεως Παιανίας

Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη, οι ενορίτες των δύο μεγαλυτέρων ενοριών της Παιανίας, της Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής και της Ενορίας Χριστού Γεννήσεως, ετοιμάζονται να προσέλθουν στις περιφορές των δύο επιταφίων.

Στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει η Ακολουθία του Επιταφίου και στους δύο Ιερούς Ναούς, ενώ η έξοδος τους θα γίνει δύο ώρες αργότερα, στις 9.

Ο Επιτάφιος της Ζωοδόχου Πηγής θα κατευθυνθεί προς την Πλατεία Δημοσθένους, στην συνέχεια θα κατέβει την οδό Βασιλέως Γεωργίου μέχρι και την οδό Χούντα όπου και θα στρίψει αριστερά για την Αγίας Τριάδος. Αφού ανέβει την Αγίας Τριάδος, θα στρίψει και πάλι αριστερά στην Λάμπρου Ανδρίκου με κατεύθυνση τον Ιερό Ναό.

Ο Επιτάφιος της Χριστού Γεννήσεως, από την Πλατεία οπλαρχηγού Δάβαρη θα κατευθυνθεί αριστερά στην Χρ. Παπαγεωργίου ή οποία ενώνεται με την Σπ. Παπασπύρου, αριστερά μετά στην Κωνσταντίνου Πρίφτη, εν συνεχεία δεξιά στην Ιωάννου Ανέστη, αριστερά στην Κοιμήσεως Θεοτόκου, αριστερά Καραολή & Δημητρίου με κατεύθυνση την Πλατεία Δημοσθένους, όπου και θα στρίψει αριστερά στην Στρατηγού Δάβαρη για την επιστροφή στο Ναό.

Ο Επιτάφιος του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, όπως κάθε χρόνο, θα συνοδευτεί από τα συστήματα Προσκόπων & Οδηγισμού, υπό τους ήχους της Δημοσθενείου Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.